Opdrachtgevers over ons

De opdrachtgevers van Van Dalen communicatie zijn bedrijven en instellingen. Hun meest voorkomende vraag is 'Maak goed zichtbaar wat wij voor onze klanten (kunnen) betekenen'.

Bijvoorbeeld wanneer zij nieuwe diensten in de markt zetten, of wanneer zij met de bestaande dienstverlening nieuwe markten willen aanboren.


“In een zeer complex automatiseringsproces heeft Hans van Dalen ervoor gezorgd dat het proces tot in detail ontleed werd. Voor ons als uiteindelijke gebruiker was het risico aanwezig dat we teveel op ‘dat zie je toch’ leunden, terwijl onze processen fijnmaziger waren dan we beseften.

Hans laveerde tussen ons en de softwareontwikkelaar als een procesleider met een volle bus Haarlemmerolie. Ook was hij de man die tijdens dipjes het tempo hoog en het ritme erin hield. Ik kan Hans dus van harte aanbevelen in complexere automatiseringsprocessen."
Sebastiaan Bos, Kievit

 

“The website that Van Dalen communicatie made for DEKAsvitamins.com was a big improvement over the existing one.
VDC were full service, quick on the mark, pragmatic and they simplified things. Their choice of theme was excellent and gave our site a more professional and clean look and feel.

The website now works fast, is 100% mobile device compatible and multilingual. We are sure it helps us to better communicate our product concepts and advantages. We expect sales to increase.”
Roberto Jongejan, MD, PhD, Head of Medical and Operations, DEKAsvitamins.com

“Toen wij bezig waren met het opstarten van een nieuwsbrief voor ons bedrijf ben ik eerst bij mezelf te rade gegaan. Hoe  lees ik zelf een nieuwsbrief en waar sla ik op aan? Conclusie; kort, duidelijk, makkelijk leesbaar met hier en daar een kwinkslag of woordgrapje. Oplossing; Van Dalen communicatie!

Hans heeft de gave om op een prettige en heldere manier te schrijven en denkt met je mee bij het opstellen van de nieuwsbrief. Wij ontvangen positieve klantreacties en merken dat terug in de verkoop. Deze nieuwsbrief is dan ook van toegevoegde waarde voor ons bedrijf.”
Agnes Kappe, Grijs Beton Design

De Partij evenementen

“Ik ken Hans van Dalen al jaren vanuit de netwerken die we samen delen maar afgelopen november viel zijn nieuwsbrief bij mij in de mailbox. Voor mij was het tijd voor een nieuw plan van aanpak op het gebied van marketing en communicatie en heb in Hans de specialist gevonden die ik nodig had. Nog geen 2 maanden later staat er een nieuwe website en vliegen de eerste gerestylde nieuwsbrieven jaargang #24 de deur uit. Ik ben nooit weggeweest maar het voelt als een comeback want nieuwe opdrachtgevers dienen zich aan. Echt top gedaan, mijn complimenten!”
Marcus Rooijakkers, De Partij evenementen

“De organisatie van de duurzaamheidsprijs voor de Duin- en Bollenstreek was toe aan vernieuwing. Van Dalen communicatie kwam met een ambitieus en aansprekend voorstel.
Dat heeft Hans van Dalen in het proces naar de voorronde van de duurzaamheidsprijs en op de avond zelf meer dan waar gemaakt. Een zichtbare campagne, een goed resultaat met meer dan 20 deelnemers en een goed georganiseerde en inhoudelijke avond met enthousiast deelnemende bedrijven.”
Jacco Knape, wethouder gemeente Katwijk

De Meerse accountants - communicatieadvies en -uitvoering

“Hans heeft door zijn creativiteit een nuttige bijdrage geleverd aan onze nieuwe site. In combinatie met Jaccs ontstond een samenwerking die heeft geresulteerd in een prachtig resultaat”
Jan de Groot, De Meerse Accountants Associatie


“Mijn ervaring met Hans is dat hij een eigenzinnige persoonlijkheid is die met passende woorden een verrassende tekst kan produceren. Hans beheerst de actualiteiten en begrijpt de veranderende wereld.”
Dico Drost, FLServices-Bloemenboom

 

 

 

 

 

“Ik heb met Hans gewerkt voor meerdere projecten. Wat mij daarbij opvalt is het oog voor details en het goede inlevingsvermogen in een bedrijf.
Zo zijn bijvoorbeeld teksten EN afbeeldingen vrijwel direct goed en passen ook echt bij het bedrijf. Maar Hans denkt ook na over de opbouw van een pagina, waarbij datgene wat belangrijk is goed tot zijn recht komt. Kortom wat mij betreft een aanrader!”
Roeland van Anholt, JACCS

Kamer van Koophandel

“Via een transparante en inspirerende aanpak heeft Hans van Dalen ons geholpen met het zorgvuldig in kaart brengen van de gedeelde wederzijdse belangen van het bedrijfsleven en waterschap Rivierenland.”
Peter Ewalts, Kamer van Koophandel Midden-Nederland

Rijnstreek Business - communicatieadvies en tekstschrijven"Hans is al een aantal jaar de ‘huis redacteur’ voor ons evenement De Sterkste Schakel in combinatie met ons zakenblad Rijnstreek Business. Hij is een netwerker pur sang en houdt enorm van mensen. Dat maakt dat hij naast zijn professionele houding bij interviews ook gewoon door iedereen aardig gevonden wordt. Zijn teksten bestaan daarom altijd uit een melange van passende zakelijkheid met oog voor de menselijke kant van ondernemen. Deze mix maakt hem voor onze projecten tot de perfecte redacteur.”
Harry de Reus, Rijnstreek Business

“Hans van Dalen ondersteunt ons met de communicatie naar buiten. Hij doet dit op een inspirerende wijze; dusdanig prikkelend dat er een positieve energie vanuit gaat. Hij toont zich actief en betrokken en houdt de vinger aan de pols met betrekking tot communicatie over enerzijds netwerkbijeenkomsten en anderzijds de inhoud van de website en de nieuwsbrieven.”
Berry Philippa, Blooming Breeders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik heb zeer goede ervaring met Hans. Als er iets is hoef je maar te bellen of te mailen en hij staat voor je klaar om in actie te komen. Dat is bij veel anderen niet het geval. Dienstverlening in optima forma!”
Gerlof Roubos, Keurmerk Leegstandbeheer

“Hans van Dalen heeft mij geholpen bij het formuleren van mijn boodschap op mijn website. De kracht van zijn aanpak zit in het feit dat hij mij als klant blijft uitdagen te vertellen wat mij uniek maakt, zodat die boodschap onder woorden gebracht kan worden. Daarnaast vertaalt Hans dit in een bijzondere aanpak van relatiemanagement.”
Hans Walet, 4Results

“Hans van Dalen adviseerde ons over het communicatie-beleid, werkte dat advies voor ons uit in een communicatieplan en bereidde in overleg met onze eigen communicatiemedewerkers een serie communicatiemiddelen voor. Van het idee voor een corporate website tot ‘elevator pitches’ van de diensten en van persoonlijke berichten tot een samenhangende aanpak om de diensten te presenteren.”
Peter van Eijk, stichting Bibliotheek.nl